Zondag 14 november ging de 50e editie van de internationale horecavakbeurs EquipÂHôtel van start. Vijf dagen lang staat het Parc des Expositions in Parijs in het teken van alles wat met horeca en gastronomie te maken heeft. De nieuwste producten en diensten van de beurs, de laatste trends uit de stad. De redactie van Hospitality Management, Lunchoom, De RestaurantKrant, De CaféKrant en Bed & Breakfast is erbij. Een eerste indruk in beeld.
~Groene ecokamer in de conceptwereld Green Easy~
~Kampioenen aan het flairtenden bij Le Bar Lounge~
~Niet alleen groen op de gastenkamer, ook op het bord~
~Demonstraties om meer omzet te halen uit de bar~
~Innovatieve concepten in badkamerdesign~
~On boire une coupe tijdens een borrel voor internationale bezoekers, pers en exposanten~
~Gezellig bijpraten en netwerken~
~Foto's: Janneke Hoeben~
~Frank Lindner~
EquipÂHôtel 2010 van start
14 november 2010