Een hoesloos dekbed is dé uitkomst voor een Bed & Breakfast

Auteur: Redactie
Branded Content 30 november 2022
Een hoesloos dekbed is dé uitkomst voor een Bed & Breakfast

Ben jij als Bed & Breakfast eigenaar veel tijd kwijt aan het opmaken van bedden en het strijken van beddengoed? Dan is een hoesloos dekbed echt iets voor jou!

Met een hoesloos dekbed gaat een bed opmaken veel sneller en gemakkelijker want je hebt geen dekbedovertrek meer nodig. Bovendien is een hoesloos dekbed heel hygiënisch omdat het dekbed in zijn geheel wasbaar is.

Assortiment hoesloze dekbedden

Bij Hulleman textiel ben je aan het juiste adres voor hoesloze dekbedden. Wij produceren al meer dan 30 jaar bedtextiel voor de gezondheidszorg, scheepvaart en de particulier markt. Ons hoofdproduct is een bedrukt dekbed met vaste tijk waardoor een dekbedovertrek overbodig is. Aan de onderkant van het dekbed zit een instopstrook, hierdoor blijft het dekbed goed op het bed liggen. Al onze hoesloze dekbedden zijn leverbaar met een bijpassende kussensloop.

Wij hebben een ruime collectie dessins en worden erg blij van maatwerk, hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat een hoesloos dekbed van Hulleman textiel altijd aansluit bij de huisstijl van jouw Bed & Breakfast. "De dekbedden zijn prachtig om te zien en ogen heel fris! En super handig voor mijn B&B Hoteldebotel in Stenwijk. Ik kan snel en makkelijk wisselen met het beddengoed. Geen gedoe meer met overtrekken en het slaapt heerlijk!"

Alle voordelen van een hoesloos dekbed van Hulleman textiel:
- Nooit meer een dekbedovertrek nodig;
- Gemakkelijk en snel een bed verschonen;
- Het dekbed blijft goed op bed liggen dankzij de instopstrook aan de onderzijde;
- Het dekbed is wasbaar op 60 graden en kan ook in de droger;
- De vulling die wij verwerken in een hoesloos dekbed is heerlijk warm in de winter en koel in de zomer;
- Wij produceren de dekbedden zelf, hierdoor bepalen onze klanten de uitvoering; van afmeting tot het vulgewicht;
- Meer dan 80 standaard dessins en eigen print/foto bedrukken is mogelijk;
- Onze hoesloze dekbedden gaan lang mee;
- Leverbaar met bijpassende kussensloop.

Benieuwd of een hoesloos dekbed iets voor jouw Bed & Breakfast is maar wil je eerst graag een proef doen? Vraag dan hier vrijblijvend een demo dekbed aan! Ook komen wij graag langs om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Duurzame materialen

Wij zijn er trots op dat wij een Nederlands productiebedrijf zijn en hechten veel waarde aan kwaliteit. De grondstoffen die wij gebruiken komen uit Europa en zijn van uitstekende kwaliteit, hierdoor kunnen wij garanderen dat een hoesloos dekbed van Hulleman textiel lang meegaat. Er wordt ons vaak gevraagd hoelang je met een hoesloos dekbed kunt doen. Dit is natuurlijk erg afhankelijk van je insteek en hoe vaak en waar het gewassen wordt. Wanneer je een hoesloos dekbed zelf wast gaat het zeker 150 – 200 wasbeurten mee.

Bij Hulleman textiel kun je ook wasbare en afneembare hoofdkussens bestellen. Ook kun je bij ons een stof aanleveren waar wij een sprei, bedloper of sierkussens van maken. Onze prijzen zijn eerlijk en onze levertijden zijn kort. Benieuwd wat wij voor jouw Bed en Breakfast kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op

Overig nieuws