Hier moet u op letten bij de aankoop van wc's voor uw gasten

Auteur: Redactie
Branded Content 20 december 2022
Hier moet u op letten bij de aankoop van wc's voor uw gasten

Om die vraag goed te beantwoorden moet er gekeken worden naar de doorsnede van het closet. Nader onderzoek toont aan dat het closet met name gemakkelijk te reinigen en te installeren moet zijn. Door een exclusief inkijkje te bieden in het binnenwerk van een Geberit iCon wandcloset wordt duidelijk hoe vorm en functie op elkaar inspelen en het verschil maken voor de hotelier.

Deze vijf factoren vergemakkelijken de juiste wc-keuze voor hotels:

1. Rimfree® wc-keramiek

Hoe sneller een hotelkamer wordt schoongemaakt, hoe beter. Naast het design van het closet tellen dus ook hygiëne en schoonmaakgemak mee in de keuze. Het Rimfree® Geberit iCon closet is een voorbeeld. De vorm en de binnengeometrie van dit closet zijn ontworpen zonder randen en richels. Hierdoor kan afzetting zich niet ophopen en ontstaan er geen geuren. Rimfree® wc-keramiek maakt een snelle en uiterst hygiënische reiniging van het closet mogelijk. Daarnaast zorgt de gladde binnenzijde voor een puristisch design.

2. Verwijderbare wc-zitting

De wc-zitting en deksel van het Geberit iCon closet zijn uitgerust met de QuickRelease functie. Deze functie maakt het mogelijk de toiletzitting en deksel in een handomdraai te verwijderen, zodat alle hoeken van de wc goed te bereiken en schoon te maken zijn. Na het schoonmaken zijn de deksel en zitting weer gemakkelijk terug te plaatsen. Indien gewenst kan de QuickRelease-functie eenvoudig met een inbussleutel worden gedeactiveerd.

3. Glad oppervlak

Geberit KeraTect® is een speciaal glazuur dat optioneel bij de iCon wc's kan worden toegepast. Dit glazuur wordt in een tweede bakproces gebakken en heeft een vrijwel poriënvrij, glad oppervlak. Het is vuilafstotend en vergemakkelijkt de reiniging. Geberit geeft 30 jaar garantie op de constant hoge gladheid van het speciale glazuur. Dit maakt het voor schoonmakers veel gemakkelijker om het toilet schoon te houden.

4. Geoptimaliseerde spoeling

Logisch: hoe schoner de wc de binnenkant van het keramiek spoelt, hoe minder reiniging er nadien nodig is. Bij het Geberit iCon closet regelt de spoelklep de hoeveelheid water, dat vanuit het reservoir in het closet stroomt. De verdeling van dat water in het closet wordt geregeld door de spoelverdeler. Geberit heeft deze hydraulisch zodanig geoptimaliseerd dat overstroming wordt voorkomen. Het systeem zorgt voor een krachtige en bijzonder grondige spoeling van de keramische oppervlakken, zelfs bij lage spoelvolumes.

5. Snelle montage en verbouwing

Hoteliers willen tijdens renovatiewerkzaamheden kamers zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Om dit te laten slagen, moet een toilet zo snel mogelijk worden geïnstalleerd. Bij de volledig gesloten Geberit iCon wc's versnelt de EFF3 (Easy Fast Fix 3) installatietechniek de installatie van het closet. De loodgieter schuift het wc-keramiek op de draadstangen, draait de EFF3-bevestiging door de twee gaten boven in het keramiek stevig aan en de badkamer is klaar voor de volgende gast. Bovendien kunnen de toiletzittingen van de iCon wc’s eenvoudig en nauwkeurig worden bevestigd met de EasyMount scharnieren van Geberit. Nog een voordeel: dankzij de speciale bevestiging kan de facilitair manager de toiletbrillen, indien nodig, gewoon zelf vervangen, wat tijd en geld bespaart.

De Geberit iCon badkamerserie - beproefd en tijdloos

Het iCon closet is onderdeel van de complete iCon badkamerserie van Geberit. Deze serie staat voor modern design en tijdloze elegantie en biedt veeleisende hoteliers sanitair keramiek en badkamermeubels in een strak design in het middenprijssegment. Het omvangrijke keramiek- en badkamermeubelprogramma heeft een modulaire opbouw met talrijke individuele producten, die flexibel gecombineerd kunnen worden. Verschillende wastafelmeubels, zijkasten en open kasten kunnen in verschillende combinaties worden samengesteld voor een perfecte indeling van zowel grote als kleine hotelbadkamers. Speciaal voor de kleinere badkamers biedt Geberit een compact iCon closet. Met een diepte van slechts 49 cm is deze bijzonder ruimtebesparend.

Meer informatie over het Icon closet en de badkamercollectie is te vinden op: www.geberit.nl/icon

Overig nieuws