Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 30 april deze B&B’s

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 26 april 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 30 april deze B&B’s B&B-eigenaren Pieter, Brenda, Michel, Anja, Marelva en Marjorie

Dinsdag 30 april om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit op NPO 1, de zevende van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

Deze aflevering start het programma bij Marelva en Marjorie in de provincie Gelderland. Marelva runt de B&B en haar beste vriendin Marjorie helpt haar af en toe een handje. Ze zijn al vriendinnen sinds hun kindertijd  in Curaçao. Omdat Marjorie enorm van dansen houdt, nemen ze hun gasten mee naar een dansworkshop. Daarna bezoekt Bed & Breakfast Anja en Michel in Overijssel. Hun accomodatie bevindt zich in wat ooit een stadsboerderij was. Ze nemen hun gasten mee voor een stadwandeling en een wedstrijdje legobouwen. Tot slot is de B&B van Pieter en Brenda aan de beurt. Zij zijn zwager en schoonzus en runnen drie lodges in een oude boerderij.  Zij nemen hun gasten mee voor een natuurhistorische wandeling langs grafheuvels en een molen.

‘Bed & Breakfast’, dinsdag 30 april om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws