Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 21 mei deze B&B’s

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 16 mei 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 21 mei deze B&B’s B&B'ers Gert, Marieke, John, Ageeth, Silvia en Walter

Dinsdag 21 mei om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit op NPO 1, de negende van dit seizoen van tien afleveringen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

De zomer breekt weer aan in Bed & Breakfast. Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal b&b-kamers. Hun gasten trakteren zij op een yogales op het strand en een oesterworkshop. Daarna ontvangen Silvia en Walter de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien is. Voor het uitje stappen ze op een fatbike om de omgeving te laten zien. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed en breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen. Uiteraard wordt er gevaren en ook nog een frisse duik genomen door een deelnemer.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws