Vandaag op tweede Paasdag, kunnen gasten van the Chocolate Bar in Nijmegen zelf holle chocoladepaaseieren maken. Wie altijd al met de vingers in de warme chocolade heeft willen zitten heeft hier een uitgelezen kans. Deelnemers krijgen een aantal halve paaseieren van verschillend formaat en in verschillende smaken chocolade.
Deze kunnen aan elkaar worden `gelijmd' met vloeibare chocolade. Verder zijn er nog gevulde paaseitjes om het grote ei te vullen. Het geheel is af te maken met decoraties. Op die manier geeft iedereen zijn eigen paasei vorm.
Maandag tweede paasdag tussen 10.00 - 17.00 uur. Kosten 6,75 p.p. Aanmelden gewenst, inlopen kan ook.
Klik "hier":http//:www.chocolatebar.nl voor meer informatie.
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20BedandBreakfastNieuws.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20BedandBreakfastNieuws.nl%0A%0Ahttp://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/paaseieren-maken-in-the-chocolate-bar/
Paaseieren maken in the Chocolate Bar
13 april 2009