De opening van de Week van de Smaak Flevoland 2013 vindt plaats op de Smaakmarkt in Lelystad op 28 september. Diverse producten zijn ook meteen te proeven en te koop op de markt met een
Kinderkookcafé en tijdens een Boergondisch Feestmaal.
*Sterrenkok Paul van Staveren*
Alle deelnemende organisaties aan de Week hebben affiniteit met ambachtelijke streekproducten en dragen authentieke smaken een warm hart toe. Ze willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van wat Flevoland te bieden heeft. Het Bourgondische Feestmaal wordt bereid door de Flevolandse sterrenkok Paul van Staveren en geserveerd tussen de pompoenen op de biologische boerderij van Familie van de Weerd. Er vinden meer activiteiten plaats al een streekproductensafari in de fruitgaard of in één van de Flevolandse wijngaarden.
*De Week van de Smaak*
De Week van de Smaak vindt plaats van 28 september tot en met 6 oktober in heel Nederland. Flevoland organiseert in deze week meer dan veertig activiteiten, verspreid over de hele provincie.
~Schuif aan tafel tussen de koeien voor een Boergondisch feestmaal - Foto Dick Boschloo~
Flevoland zet haar 'smaak' op de kaart
20 september 2013