Een felgroene appel komt je tegemoet als je de Levens Cooking & Baking Plaza binnenloopt. Van maandag tot woensdag 24 maart kunnen ondernemers daar kennis maken met bewust ondernemen in Gilze.
~Er kwamen veel ondernemers op de Food Innovatiedagen 2010 af~
Bewust ondernemen houd in: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur. Alle onderdelen komen aan bod in Gilze.
~Aan het werk met broodjes van Pastridor~
Er waren verschillende bedrijven aanwezig die hun eigen kijk op bewust ondernemen met andere ondernemers wilde delen.
~Hubert van Loon van Jong Food~
De soep van Jong Food is vers en niet bereid met geur-, kleur-, en smaakstoffen.
~Hubert van Loon maakt de soep van Jong Food~
Henk Koenen bereid samen met zijn zoon Wiet Koenen drie dagen lang chocolade. Zij presenteren op deze manier hun chocolade technologie. "We zijn nu bezig met de laatste aanvoer aan patisserieën voor de paasdagen", aldus Henk Koenen.
~Henk Koenen maakt zelf chocolade~
Ook voor de hartige snack kom je in Gilze aan je trekken. De specialisten in wild en gevogelte van de W&G groep garen hun vlees in de ovens van Leventi en laten gasten proeven van verse Pata Negra.
~Waldrik Kremer en Edwin van Boxtel van W&G Groep~
Tijdens deze dagen presenteert Levens ook haar nieuwe ovenlijn met lage onderhoudskosten, laag energieverbruik en hoog gebruiksgemak.
~De chef-kok van Leventi in actie~
Al met al zijn het drie geslaagde dagen die passen bij de tijd: duurzaam is de toekomst.
~Nienke Duimelaar~
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010
23 maart 2010