Televisieprogramma Bed & Breakfast gaat op 19 maart naar deze B&B's

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 15 maart 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast gaat op 19 maart naar deze B&B's

Dinsdag 19 maart om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de tweede van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Joys en Co hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock ’n roll leven. En of je dat terugziet in de inrichting van hun bed en breakfastkamers? Misschien wel als je bekend bent met het toerleven van een band. Het stel neemt hun gasten mee Tilburg in. En met hulp van gids Gerard laten zij een hele andere kant van de stad zien dan de meeste mensen kennen. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Daarom gaan zij met een herder op pad om hun gasten de Lieropse Heide te laten zien. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers ontvangen in hun B&B in het land van Maas en Waal. 

'Bed & Breakfast', dinsdag 19 maart om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws