Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 9 april deze B&B's

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 4 april 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 9 april deze B&B's

Dinsdag 9 april om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit op NPO 1, de vierde van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Kim en Marco hebben hun leven in de bollenstreek vaarwelgezegd voor een leven op een boerderijtje in Gelderland. Het stel heeft twee vakantiewoninkjes die ze verhuren als bed & breakfast. Zij verrassen hun gasten tijdens het uitje met een bezoek aan ’t follybos. Daarin staan bouwwerken die totaal nutteloos zijn, maar wel grappig. Daarna mogen Sharynné en Peter de gasten vermaken in hun jugendstilvilla in Overijssel. Vlakbij zit Landgoed Singraven waar de deelnemers een rondleiding krijgen. Als laatste mogen Rita en haar vriendin Sascha de gasten ontvangen. Rita runt op de bovenverdieping van haar huis een b&b met drie kamers. Alle gasten mogen gebruikmaken van de uitgebreide wellness in de tuin. En dit keer mag iedereen de kleren aanhouden, want normaal runt Rita een nudistenonderkomen.

'Bed & Breakfast', dinsdag 9 april om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws