Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 14 mei deze B&B’s

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 7 mei 2024
Televisieprogramma Bed & Breakfast bezoekt 14 mei deze B&B’s B&B-eigenaren Pieter, Corrie, Marjan, Riny, Mirjam en Gerald

Dinsdag 14 mei om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit op NPO 1, de achtste van dit seizoen van tien afleveringen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

Deze aflevering vergelijken de deelnemers b&b’s in de provincies Gelderland en Noord-Brabant. We beginnen bij Mirjam en Gerald, zij hebben hun bed en breakfast in een oude molen gemaakt. De wieken kunnen nog draaien dus dat willen ze graag laten zien aan hun gasten. Daarna zijn Marjan en Riny aan de beurt. Zij runnen hun bed and breakfast in een schuur naast de ouderlijke boerderij van Marjan. Met de oude tractor trekken ze eropuit om de omgeving te verkennen. Als laatste ontvangen Corrie en Pieter hun gasten in een oude zuivelfabriek. De verbouwing is nog steeds niet af maar de kamers zijn al vol in bedrijf. Met oude Dafjes gaat het gezelschap op pad.

‘Bed & Breakfast’, dinsdag 14 mei om 20:30 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws