Bed & Breakfast gaat op 5 juni naar alpacaboerderij, kapsalon en kippenschuur

Auteur: Redactie
Ondernemen 30 mei 2023
Bed & Breakfast gaat op 5 juni naar alpacaboerderij, kapsalon en kippenschuur V.l.n.r. Monique, Naomi, Thea, Gerrit, Janneke en Richard. Bron: MAX

Maandag 5 juni zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de achtste van dit seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welke bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

Janneke en Richard bijten de kop af met hun bed & breakfast in Drenthe. Het stel neemt de ondernemers mee in een historie van veenarbeiders en brengen een bezoek aan de lokale alpacaboerderij. Boven de kapsalon van Monique en stagiaire Naomi wordt de tweede nacht doorgebracht. In Groningen nemen Monique en Naomi hun gasten mee naar een middeleeuws kerkje waar een Groninger gids een rondleiding geeft. Voor het bezoek aan de kerk gaan de duo's nog ambachtelijk kaarsen draaien. 

Thea en Gerrit uit Twente sluiten het programma af met hun B&B in een verbouwde kippenschuur. Aansluitend nemen de voormalige boeren hun gasten mee voor een potje Twents klootschieten bij de plaatselijke klootschietvereniging.

'Bed & Breakfast', maandag 5 juni om 21:25 uur op NPO 1. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws