Bed & Breakfast aflevering zes op komst

Auteur: Redactie
Ondernemen 3 mei 2023
Bed & Breakfast aflevering zes op komst V.l.n.r. Mauro, Karin, Kees, Monique, Martin en Harold. Bron: MAX

Op maandag 22 mei komt het programma Bed & Breakfast weer op de televisie. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welke Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld? Het seizoen gaat verder met aflevering zes, op een steenworp afstand van de Duitse grens. De laatste aflevering, nummer 5, was te zien op maandag 20 maart.

Aflevering 5 begon bij Diana en Louise in Zeeland. De B&B van moeder Diana en dochter Louise is gevestigd in de buurt van hun lunchzaak, waar de gasten konden genieten van een ontbijt. Daarna zijn dames zijn met hun gasten, Natasja en Gerard en Mechteld en Carel, een rit gaan maken naar de Plompe Toren.

Natasja en Gerard, eigenaren van een B&B op het Zeeuwse Tholen, namen de gasten mee op een elektrische chopper. Met de chopper zijn zij geëindigd bij de nabijgelegen toeristenveiling. Tot slot zijn de ondernemersduo’s op bezoek gegaan bij Mechteld en Carel in Zuid-Holland, zij hebben bed & breakfast op een oude veerpont.

In aflevering zes, te zien op 22 mei om 21:25, start het programma in de Achterhoek. Voormalig horecaduo Monique en Martin hebben een B&B met kamers in een oud geldwisselwinkeltje en nemen hun gasten mee naar een museum. Daarna vertrekken de B&B'ers naar Karin en Mauro en logeren de gasten in een theater of een huisje. Harold en Kees sluiten af met hun kamers die zijn gebaseerd op plaatsen in de wereld waar het duo mooie herinneringen aan heeft.

'Bed & Breakfast', maandag 22 mei om 21:25 uur op NPO 1. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws